Mun eka työharjoittelupaikka, Humuskampanja

 Täytyyhän tätä harkkapaikkaakin avata tänne hieman lisää. 

Mun ensimmäinen työharjoittelupaikka, Humuskampanja

nettisivut: http://www.humuskampanja.fi/

facebook: https://www.facebook.com/Humuskampanja-105457565026926 

instagram: https://www.instagram.com/humuskampanja/

Humuskampanja, on kampanja joka on perustettu sillä agendalla, että humuksen (eli maaperän maannos, ylin kerros) tärkeyttä ja humustietoisuutta saataisiin levitettyä ympäri Suomen. Humus on elintärkeää meille, se sitoo hiiltä, auttaa kasveja kasvamaan, ehkäisee eroosiota ja sillä on suuret vaikutukset kaikkeen elämään maapallolla. Humuskampanja on vielä nuori kampanja joka pyörii vapaaehtoistyöllä, tavoitteena on saada tulevaisuudessa humuksen lisääminen ja ylläpitäminen kansalaistaidoksi. 

Humuskampanja on järjestänyt jo työpajoja, ja tulevaisuudessa tulee toimimaan vielä enemmänkin. Kampanja osallistuu myös Maailma kylässä -tapahtumaan, jonka sivuilta tulee löytymään kampanjan tiedot, ja toivomme tietenkin että saisimme näkyvyyttä sitä kautta. Olemme jo kartoittaneet yhteistyökumppaneita ja suhteita, pidämme esimerkiksi työpajan Dodon kanssa, se tulee tapahtumaan kansainvälisellä kompostointi viikolla, tiistaina 04.05.2021. Työpajaan sisältyy matokompostin sekä bokashin tekeminen, pidämme työpajasta liven Dodon youtuben sekä instagramin kautta.

Oon itse täällä harjoittelussa ollut mukana viestinnässä (facebook, instagram, tämä blogi yms.) jonkin verran, materiaalien tekemisessä sekä esimerkiksi tuon Dodon kanssa järjestettävän työpajan suunnitelussa ja toteuttamisessa. Ja teen Humuskampanjassa tosiaan Jäte- ja kierrätysneuvonnan harjoittelua, opiskelen Luonto- ja ympäristöalan perustutkintoa.

Harjoittelu kestää kaiken kaikkiaan 5 viikkoa, ja jäljellä tätä on enää vain 2 viikkoa. Aika kuluu todella nopeaa, mulla on kuitenkin tässä samalla myös kouluhommia ja muita omia työjuttuja, joten nopeeta tahtia on saanut painaa ja todella antoisaa on ollut. 

humuskampanja.fi


-R

Kommentit

Suositut tekstit